Samenwerken vanuit een gedeelde missie, verschillende achtergronden, elkaar aanvullen en minstens zo belangrijk: veel plezier hebben!

Op het gebied van stress en burn-out preventie heb ik naast Anita Roelands een nieuwe samenwerkingspartner gevonden: Hilde Aarts

Onze bindende factor is het huis op de Vaartweg in Hilversum. We zijn ooit op hetzelfde huis gevallen en dat schept toch een bijzondere band. We hebben dus ook vanuit dezelfde praktijkruimte gewerkt, Hilde destijds als osteopaat en ik als coach. Beiden hebben we ons verder ontwikkeld. Hilde is o.a. meer gaan coachen en leidinggeven (gezondheidscentrum en Medische Staf bij FC Utrecht) en ik ben steeds lichaamsgerichter gaan werken.

En nu willen we meer gaan samenwerken. Door onze verschillende achtergronden (osteopathie en psychologie) beschikken we over een breed palet aan mogelijkheden voor preventie en begeleiding bij stress. Zo kunnen we elkaar versterken en hebben een groter bereik.

Want dat is waar we op uit zijn:

Zoveel mogelijk preventief mensen/ organisaties/ teams wakker schudden om op een gezonde manier te werken. Dat kan namelijk echt en is zo belangrijk. Wij zien namelijk al jaren vanuit onze praktijk wat de gevolgen zijn van (langdurige) stress en overbelasting en dat moet toch echt anders kunnen. Ook horen we vaak vanuit de individuele begeleiding: “ Had ik dit maar eerder geweten”.

Dus werk aan de winkel!

Er ligt een programma: ‘praktisch omgaan met stress en druk(te)’ dat we op maat maken voor bedrijven. Het moet namelijk aansluiten bij de dagelijkse situatie op de werkvloer zodat mensen het daadwerkelijk kunnen gaan toepassen. We hebben er zin in!