Morgen werk ik 15 jaar als  zelfstandig coach!

Een goed moment om iedereen te bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen. Zowel de organisaties met wie ik samenwerk als de vele mensen die een traject gevolgd hebben. En natuurlijk mag ik het thuisfront niet vergeten. Als manlief me niet naar Hilversum had gelokt (huis met praktijkruimte) en me toegezegd had te helpen bij de administratie was ik nooit aan het avontuur begonnen.

15 jaar geleden was het advies: kies een niche! Dat heb ik niet gedaan. Waarom niet? Ik wilde een breed speelveld, gedreven door mijn nieuwsgierigheid naar mensen. Gelukkig heb ik mijn hart gevolgd want juist de diversiteit aan vragen, leeftijden, functies en branches houdt het werk voor mij als coach aantrekkelijk en uitdagend.

En nu ga ik na 15 jaar toch een beetje een niche kiezen en een nieuw avontuur aan. Met Hilde Aarts ben ik de Gezond Werken Company gestart waarin we zoveel mogelijk mensen/organisaties/ bedrijven en teams op een speelse wijze uitdagen om op een gezonde manier te werken. Weer volop in ontwikkeling, de energie voelen stromen, proeverijen organiseren, website bouwen, programma’s maken, illustraties laten maken en misschien nog wel het belangrijkste veel lol hebben met een maatje!

Laat ik het individuele coachen dan los? Nee natuurlijk niet, ik wil het allebei en lekker breed houden. Als ik maar kan bijdragen aan de groei, ontwikkeling en gezondheid van mensen. Op naar de volgende 10 of misschien zelfs wel 15 jaar!