Loopbaan traject

Om de juiste beslissing te nemen ten aanzien van jouw loopbaan

Gun jezelf een aantal gesprekken om je carrière een boost te geven, inzicht te krijgen in wat je wil en kan en keuzes te maken. Of om jouw wensen daadwerkelijk te gaan realiseren.

Bij mij kan je op ieder moment in je carrière terecht om te ontdekken wat je wil en kan en om jouw koers te bepalen. Of je nu aan de start van je loopbaan staat, halverwege bent of aan het eind. De gemene deler is dat je rondloopt met twijfels en daar graag over wilt sparren. Je wilt verder en een beslissing nemen.

Mijn aanpak

Ik nodig je uit voor een kennismakingsgesprek. We gaan na wat jouw vraag is en of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Ik neem ruim de tijd voor deze kennismaking zodat jij kan ervaren of mijn werkwijze bij jou past. Coaching staat of valt met het hebben van een klik. Als die klik er is maak ik een voorstel voor het traject. Aan het kennismakingsgesprek zijn geen kosten verbonden.

Het aantal sessies is afhankelijk van jouw vraag, situatie en behoefte. Ik spreek bij voorkeur een beperkt aantal sessies af om van daaruit verder te bezien wat eventueel nodig is. De coaching vindt plaats in mijn praktijk te Hilversum.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

neem dan contact met mij op.

06-44728473