Loopbaan Quickscan

Sta je voor een keuze in je loopbaan en moet je snel een beslissing nemen? Meld je dan aan voor de Loopbaan Quickscan.

In een sessie van twee uur krijg je concreet zicht krijgen op wat jou inspireert en uitdaagt en wat je nodig hebt om succesvol te functioneren. Dit resultaat leggen we naast jouw keuzemogelijkheden waardoor je beter een beslissing kunt nemen.

Deze Quickscan biedt ook uitkomst om op een heel laagdrempelige manier na te denken over jouw loopbaan en ontwikkeling zonder dat je meteen een ‘heel’ traject ingaat. Bijvoorbeeld als je merkt dat je motivatie aan het afnemen is en je er niet precies de vinger op kan leggen waar dat mee te maken heeft of je vraagt je af waar ontwikkelmogelijkheden liggen.

Als je deelneemt aan een loopbaantraject is de Quickscan hierin opgenomen.

Je krijgt zicht op met welke activiteiten je het liefst bezig bent in werk en wat je nodig hebt om je werk goed en met plezier te doen. Daarna kijk je hoe het resultaat zich verhoudt tot je huidige situatie.

Resultaat

Het resultaat is dat je in korte tijd concreet zicht krijgt op wat goed loopt en aandacht verdient. En waar de uitdaging ligt en eventueel ontwikkeling.

En dan?

Samen maken we aan het eind van het gesprek de balans op. Je hebt genoeg inzicht gekregen en kan zelf verder. Of je wil juist verder sparren. Ook dat is uiteraard mogelijk.

Verschillende situaties zijn denkbaar:

  • Jouw baan blijkt goed bij je te passen en je weet nu precies waar dat mee te maken heeft;
  • Je weet nu met welke aspecten je worstelt en ziet dat je daar zelf invloed op kan uitoefenen;
  • Je hebt het niet helemaal meer naar je zin op het werk en kan nu precies benoemen waar dat aan ligt en kan hier zelf mee aan de slag;
  • Je komt erachter dat je je verder wil ontwikkelen en wil daar samen verder over sparren. We maken een plan.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

neem dan contact met mij op.

06-44728473