Groei en persoonlijke ontwikkeling

Voor groei en ontwikkeling of als het even niet zo loopt zoals jij dat zou willen

Waarom coaching

Volg een traject om zaken effectiever aan te pakken of te winnen aan kracht, energie of zelfvertrouwen. Of om de juiste balans te (her)vinden in de hectiek van alledag.

Het resultaat is dat je jouw uitdagingen niet alleen helder voor ogen hebt maar ook daadwerkelijk de eerste stappen hebt genomen. De beren op de weg blijken minder heftig dan je aanvankelijk voor ogen had. Je voelt je energiek en krachtig.

Bij coaching draait het om bewustwording van het eigen gedrag en de effecten van dit gedrag op de omgeving. De drie pijlers ‘ontdekken van de eigen kracht en wensen’, ‘durven & doen’ en ‘presenteren’ staan centraal in het coaching traject

We maken continu een koppeling naar jouw werksituatie waardoor we het ‘geleerde’ direct toepassen in de praktijk. Niet alleen praten maar vooral ook doen. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de praktijk start ik de coaching waar mogelijk en gewenst met een sessie met jou en jouw manager. We formuleren de coaching doelen en gewenste resultaten en besteden aandacht aan voorbeeldsituaties van het gedrag in de praktijk.   

Mijn aanpak

Ik nodig je uit voor een kennismakingsgesprek. We gaan na wat jouw vraag is en of ik de juiste persoon ben om jou te begeleiden. Ik neem ruim de tijd voor deze kennismaking zodat jij kan ervaren of mijn werkwijze bij jou past. Coaching staat of valt met het hebben van een klik. Als die klik er is dan maak ik een voorstel voor de coaching. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

Het aantal sessies is afhankelijk van jouw vraag en situatie. De coaching vindt plaats in mijn praktijk te Hilversum.  Het traject wordt bij voorkeur beëindigd met een terugkoppelingsgesprek tussen jou, mij en jouw manager. Je licht mondeling de belangrijkste conclusies van het traject toe.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

neem dan contact met mij op.

06-44728473