Het is soms soms echt zoeken hoe je het beste kan starten met de coaching. Zeker als iemand al met verschillende coaches en hulpverleners gewerkt heeft. Ik wil aansluiten bij de behoefte, wil herhaling voorkomen en probeer goed aan te voelen waar beweging zit. Dit alles in een veilige setting.

Ik vaar daarbij op mijn intuïtie en ervaring maar blijf me toch stiekem afvragen of het ‘goed genoeg’ is. Is dat erg? Nee, omdat het me scherp houdt en ja omdat het vermoeiend is en een onzekere kant laat zien. Is dat dan erg? Nee zou ik als coach zeggen, onzekerheid schuilt in ieder mens en daarom voelt bevestigd worden en het ontvangen van complimenten zo fijn! Dus dat zeg ik nu ook tegen mezelf en geniet van onderstaande referentie.

Referentie:

“Wat ik erg prettig vind om te merken bij Simone is dat ze gehoor geeft aan mijn eigen behoefte wat betreft het coaching traject. Ik wilde mij vooral focussen op de huidige uitdagingen waar ik tegenaan loop. Tijdens ons kennismakingsgesprek heb ik duidelijk aangegeven dat ik niet wil dat er in mijn verleden en mijn trauma’s gegraven wordt, omdat ik hier al hard aan heb gewerkt.  

Ik wilde graag tools krijgen voor de situaties waar ik tegenaan liep bij mijn huidige werkgever. Simone heeft hier naar geluisterd en mij heel goed geholpen met het verbreken van patronen en mijn grenzen beter aangeven zowel op werk als in privé situaties.

Ik heb een andere culturele achtergrond dan Simone, maar tijdens het hele traject heeft zij hier ontzettend veel begrip en respect voor gehad. Dat bepaalde conditioneringen hieruit voortkomen hebben we samen naar gekeken zonder er de druk op te leggen dat dit anders moet.

Simone geeft mij een veilig gevoel, ze is nuchter en heeft humor”.