Drie pijlers

De 3 pijlers om tot ontwikkeling en daadwerkelijke verandering te komen

1) Ontdekken van jouw kracht

Om sturing te geven aan jouw ontwikkeling is het belangrijk je bewust te zijn van jouw eigen kwaliteiten, valkuilen en uitdagingen. Wat maakt jou krachtig, uniek en authentiek? Waar wil jij voor staan en wat zijn belangrijke persoonlijke waarden? Vanuit persoonlijke kracht ontstaan wensen en beweging. Verder gaan we na hoe jij een verandering tegemoet treedt. Wat heb jij nodig om in beweging te komen? Een succesvolle verandering staat of valt bij het feit of je de verandering aangaat op de manier die bij jou past.

Ontdekken van de wensen

Inzicht in drijfveren en in datgene wat inspireert. Dat betekent stilstaan bij de vraag: wat wil ik eigenlijk? Of bij een ‘opgelegde’ verandering is het van belang je af te vragen of de verandering past bij jouw persoonlijke ambitie en ontwikkeling.

Essentiële voorwaarden om in actie te komen zijn het hebben van een duidelijke concrete wens en het geloof in de haalbaarheid van de wens. Juist bij het ontdekken van je wensen komen vaak gedachten op die voorzichtig, besluiteloos en onzeker maken. Het is van belang grip te krijgen op deze belemmerende overtuigingen.

2. Durven & Doen (uit de comfortzone treden)

Deze pijler daagt uit om letterlijk te ervaren wat het is om in beweging te komen. Dat vraagt om durf. In een programma zitten altijd onderdelen waarbij je uit de comfortzone treedt zodat je concreet experimenteert met ander gedrag.

3. Presenteren (zichtbaarheid geven aan de verandering)

We besteden ruimschoots aandacht aan het feit hoe je ruchtbaarheid en zichtbaarheid geeft aan de gewenste koers/ beweging. Hoe presenteer je jezelf aan de buitenwereld om daadwerkelijk de gewenste resultaten te bereiken?

Wil je meer informatie of een afspraak maken?

neem dan contact met mij op.

06-44728473